Izvor: Sputnik Srbija
24.09.2022 u 19:20
0

POSLANIK DUME: Na razočarenje kolektivnog Zapada, na referendumima se ne glasa pod pretnjom automatom! Za Rusiju je važan svačiji glas!

Poslanik Državne dume Rusije Genadij Panjin izjavio je da se na referendumima ne glasa pod pretnjom automatskom puškom, te da je za Rusiju važan svaki glas.

Na razočarenje kolektivnog Zapada, ne glasa se pod pretnjom automatom. Stanovnici DNR izlaze u dvorišta da što pre daju svoj glas. Procenat onih koji su glasali je visok“, rekao je Panjin koji radi u grupi međunarodnih posmatrača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAHAROVA: Saopštenja koja zapadni mediji šire u vezi s referendumima u Donbasu nisu ništa drugo do politika dvojnih standarda!

Kako je dodao, sada tokom referenduma za Rusiju je važan svačiji glas.

„I dalje nas optužuju za zauzimanje Krima, nasilno pripajanje. Ali razmislite: da tada stanovnici Krima nisu doneli dobrovoljnu odluku, da li bi ove godine prošle bez pobuna, otpora, emigracije? Suprotstavljanje krvavoj demokratiji Zapada, nažalost, ne samo da se nastavlja, nego i eskalira. Nema sumnje da će rezultati referenduma biti nepovratan korak i obeležiće istorijsko ponovno ujedinjenje snažne sile“, rekao je ruski poslanik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter