Izvor: BSC HAPPY
15.02.2023 u 11:19
2

PUTIN UPUTIO POHVALE: Ruski spasioci među prvima su stigli da pomognu žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji

Organizovane su akcije traganja i spasavanja, čime su spaseni životi i zdravlje mnogih ljudi, istakao je Putin.

Ruski predsednik Vladimir Putin pohvalio je rad ruskih spasilaca u pomoći u Turskoj i Siriji nakon zemljotresa.

– Samo prošle nedelje spasioci Ministarstva za vanredne situacije među prvima su stigli da pomognu žrtvama razornih zemljotresa u Turskoj i Siriji – istakao je Putin, u sredu, u video obraćanju učesnicima kolegijuma Ministarstva za vanredne situacije.

– Naši spasioci, kinološki timovi, lekari i psiholozi radili su praktično danonoćno, mobilne bolnice su brzo raspoređene, organizovane su akcije traganja i spasavanja, čime su spaseni životi i zdravlje mnogih ljudi – rekao je Putin.

NOVI ZEMLJOTRES U TURSKOJ: 4,3 po Rihteru! Epicentar na dubini od 10 kilometara!

Predsednik Rusije je zahvalio rukovodstvu, vojnim i civilnim specijalistima Ministarstva za vanredne situacije „na odgovornom pristupu rešavanju zadataka, na profesionalizmu, na tome što, uprkos riziku i opasnosti, odmah priteknu u pomoć onima koji su u nevolji“.

Prema rečima Putina, rada ruskih spasilaca se sa zahvalnošću sećaju građani stranih zemalja.

Putin je skrenuo pažnju na činjenicu da je 2022. godine bilo 35 međunarodnih humanitarnih misija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PUTIN UPUTIO POHVALE: Ruski spasioci među prvima su stigli da pomognu žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji”

  1. E moj liliputine… Sto niste u prijateljsku Siriju otisli? Njihova nafta vam je super a kad treba da im se pomogne, nema vas nigde? Bagro imperijalisticka.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter