Izvor: BSC HAPPY
15.02.2023 u 10:38
1

„BIĆE POKEMONA, BIĆE NLO“ Halabuka u SAD oko neidentifikovanih letećih objekata može imati veze sa predstojećim izborima

Zaharova je takođe dodala da bi povratak Bajdenove administracije na rusku temu samo pokrenuo više pitanja.

Galama oko nedavnih neidentifikovanih letećih objekata (NLO) u Sjedinjenim Američkim Državama može se dovesti u vezu sa predstojećim izborima u Americi, s obzirom na nemogućnost da se vratimo pitanju Rusije, jer je „u potpunosti iscrpljeno“, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova za radio Sputnjik.

– Znate da su izbori u SAD na pomolu. Nije ni čudo što će biti Pokemona, biće NLO-a, jer mi se čini da je jednostavno nemoguće nastaviti da promoviše temu Rusije, jer oni su je potpuno iscrpili i sveli do apsurda, zamarajući sve temom Rusije u svom informacionom i političkom polju. Tako da, jednostavno ne vidim drugi način kako da promovišu ovu temu dugi niz godina. Međutim, moraju nekako da iznenade javnost – rekla je ona.

Zaharova je takođe dodala da bi povratak Bajdenove administracije na rusku temu samo pokrenuo više pitanja „jer je njihova politika prema Rusiji koja se sprovodi u katastrofalnim razmerama i sa posledicama po celo čovečanstvo“.

ZAHAROVA O BAJDENOVOJ ČESTITKI VUČIĆU: „Otvoren pokušaj da se zemlja podvede pod uticaj SAD“

Prošle nedelje, Severnoamerička komanda vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) uočila je tri „neidentifikovana objekta“, od kojih je dva oborila američka vojska u nacionalnom vazdušnom prostoru, a još jedan iznad kanadske teritorije.

Zabeleženo je da su sva tri objekta bila mnogo manja od kineskog balona, da su bila na nižoj nadmorskoj visini i da nisu bila slična po izgledu.

Poslednji od njih uništen je u nedelju iznad jezera Huron na američko-kanadskoj granici, a njeni ostaci su verovatno pali u kanadske teritorijalne vode.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„BIĆE POKEMONA, BIĆE NLO“ Halabuka u SAD oko neidentifikovanih letećih objekata može imati veze sa predstojećim izborima”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter