Izvor: Sputnjik
15.02.2023 u 10:29
0

U ROSTOVU PRIVEDEN PRIPADNIK „AZOVA“: Ušao u Rusiju pretvarajući se da je izbeglica

Pripadnici Federalne službe bezbednosti Rusije (FSB) priveli su u Rostovu na Donu borca puka „Azov“ koji je ušao u Rusiju pretvarajući se da je izbeglica.

– Suzbijeno je protivpravno delovanje državljanina Ukrajine, koji je član terorističke organizacije zabranjene u Rusiji – ukrajinskog neonacističkog puka ‘Azov’ – navodi se u saopštenju FSB.

Prema informacijama istrage, on se pridružio puku 2016. godine i učestvovao je u „maršu nacija“ koji su ukrajinski neonacisti organizovali u Kijevu.

PROFESOR BRATINA U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Azovci“ su otvoreni satanisti – oruđe zla!

Nakon toga je došao u Rusiju pod maskom izbeglice i pokušao da se legalizuje. FSB navodi da je u Rostovu na Donu „vodio propagandu terorističke organizacije među mladima“.

U mestu prebivališta pronađeni su i oduzeti agitacioni materijali za i simboli „Azova“. Protiv njega je pokrenut krivični postupak za učešće u aktivnostima terorističke organizacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter