Izvor: HAPPY BSC
03.01.2023 u 22:27
0

PROFESOR BRATINA U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Azovci“ su otvoreni satanisti – oruđe zla!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na Happy televiziji razgovarali smo o događajima koji su obeležili 313. dan ruske vojne operacije u Ukrajini.

Profesor filozofije Boris Bratina bio je gost emisije „Aktuelnosti“ na Happy TV.

O Ukrajini kao bedemu zapadne civilizacije, Bratina smatra da će on vrlo brzo popustiti i da će se urušiti.

-Bedem koji deli Rusiju od Zapada  je davanje osećaja sigurnosti Evropi koja govori u medijima da Ukrajina uporno pobeđuje. To je rat Rusije i Zapada, a ne samo Ukrajine i Rusije.

Bratina smatra da sukob Ukrajine i Rusije je stvar koja traje vrlo dugo.

-Rusija je bila uvek pod nekom vrstom sankcija.  Zapad je rešio da će se tući do zadnjeg Ukrajinca. Ta zemlja ima sve manje stanovnika.

On je prokomentarisao i nedavno pojavljivanje penzionisanog američkog generala veslija Klarka u javnosti u kojoj apeluje da se hitno pomogne Ukrajini.

-Vesli Klark je ciničan čovek i dobro je svimapoznat. Cela priča o mirovnom procesu je samo provokacija za Rusiju. Ako su amrikanci naoružavali Ukrajinu, šta im onda nedostaje?  NATO je na klimavim nogama i bojim se da mu ovaj rat samo produžava život.

Profesor Bratina se osvrnuo i na ozloglašeni puk Azov.

– Ako pogledate Azovce tu možete da vidite njihovu ekstremnu simboliku. Ne predstavljaju oni samo Banderovace. Ovde je reč o otvorenom satanizmu koji je sasvim jasan. Oni su oruđe zla. Sa Zapada dolaze veoma veliki ekstremisti. Taj „stajling“ Azovaca dolazi iz nordijskih zemalja. Oni žele da budu predstavljeni kao Vikinzi.  Satanizam je važan jer uz njega ide i sadizam, to je zadovoljstvo koje proizilazi u kinjenju slabijih.

– Ukrajina ima dubioznu istoriju. I dan danas se priča o Banderi. U SAD ima veliki broj Ukrajinaca koji su građani Amerike. To je njihovo punjenje fašizmom. Nacizam je prešao iz Nemačke u Ameriku kao neka vrsta virusa-kaže profesor.

-Poljaci podržavaju nacizam i fašizam, ali i najveće stradanje im je bilo od strane Banderovaca. Čerčil je Poljake zvao  „hijenama“ Evrope. Poljaci ne vole Ukrajince, smatraju se višim od njih, preziru ih. Slično je kao kod nas, obračuni su se vremenom produžili-kaže Bratina.

– Bunt protiv Zelenskog je sve veći.  Situacija u Kijevu je sve teža i teža, tamo je permanentan strah. Isto kao što je bilo u Zagrebu u sred Drugog svetskog rata ako ste Srbin.  ne možete da govorite na svom jeziku. Ulicom patroliraju naoružane bande koje terorišu sve koji su Rusi. Nacisti u Ukrajini se nisu pojavili 2014. već mnogo godina ranije. Tada su postojali kampovi za trening. U Ukrajini se odavno širio nacistički „fazon“ prema celoj zajednici. Rusi koji žive u gradovima su u strahu i to je čista nacistička procedura. Rusija neće dozvoliti ni fašizam ni nacizam. Srbi su jedini narod koji je sa Rusijom jasno protiv nacizma-ističe profesor Bratina.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter