Izvor: Happy BSC
22.03.2022 u 09:39
0

PUTINA ĆE OTROVATI, UBACIĆE MU NEKI VIRUS ILI ĆE GA UBITI U NESREĆI! Ovo je JEZIV plan LIKVIDACIJE predsednika Rusije

Među ruskom poslovnom i političkom elitom formira se ekipa uticajnih ljudi koji ne podržavaju režim ruskog predsednika Vladimira Putina, prenose mediji sa Zapada.

Tako prema pisanju „Ukrajinske Pravde“ koja se poziva na izvore iz glavne obaveštajne uprave Ministarstva obrane Ukrajine, ista ekipa planira atentat na Putina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jesu li informacije koje je objavila „Ukrajinska Pravda“ istinite ili su deo propagandnog rata, još uvek nije poznato.

Ukrajinski obaveštajci navode da je cilj skupine što pre maknuti Putina s vlasti i obnoviti ekonomske veze sa Zapadom, koje su prekinute zbog rata u Ukrajini, prenosi list u članku.

Trovanje, iznenadna bolest ili nesreća?

Kako tvrde ukrajinski obaveštajci koje citira „Ukrajinska Pravda“, razmatraju se različite opcije svrgavanja Putina s vlasti, bilo da se radi o trovanju, iznenadnoj bolesti, ali i drugim nesrećama.

Kako izvještavaju, moguće je da su ti procesi povezani s nedavnim curenjem informacija o lokaciji čečenskih vojnika severno od Kijeva.

Prema obaveštajnim izvorima, curenje informacija trebalo je poslužiti za slabljenje uticaja čečenskog vođe Ramzana Kadirova, ali i pokušajem da se uspostavi saradnja s ukrajinskim vlastima, zaobilazeći aktualno vodstvo Ruske Federacije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter