Izvor: tanjug
03.08.2022 u 19:00
0

RASTU TENZIJE ISPOD KAVKAZA Oružane snage Azerbejdžana izvršile su vojnu operaciju i preuzele borbene položaje u planinskim oblastima!

Oružane snage Azerbejdžana izvršile su vojnu operaciju kao odgovor na otvaranje vatre iz područja u Nagorno-Karabahu i preuzele borbene položaje u planinskim oblastima, saopštilo je ministarstvo odbrane Azerbejdžana.

„Pripadnici ilegalnih jermenskih milicija prisutni u Azerbejdžanu počinili su provokativni teroristički akt na područjima na kojima su raspoređene ruske mirovne snage, što je dovelo do pogibije azerbejdžanskog vojnika Anara Kjazimov. Pored toga, pokušali su da zauzmu Girkiške visove i tamo organizuju borbene položaje“, navodi se u saopštenju, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju se ističe da su oružane snage Azerbejdžana preuzele kontrolu nad Girkiškim visovima i drugim dominantnim pozicijama.

RUSI NEZADOVOLJNI ODNOSOM UKRAJINE PREMA ZAROBLJENICIMA Praktikuju mučenja, ponižavanja, premlaćivanja, uskraćivanja lečenja i vansudska pogubljenja kao i iznude od porodica ratnih zarobljenika!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter