Izvor: Tanjug
02.10.2022 u 20:17
0

Razgovor Makrona i Zelenskog: Predsednik Francuske obećao je ukrajinskom kolegi da će raditi sa partnerima iz EU na novim sankcijama Rusiji

Francuski predsednik Emanuel Makron razgovarao je danas telefonom sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim i poručio mu da će raditi sa partnerima iz EU na novim sankcijama Rusiji, javlja BFM pozivajući se na Jelisejsku palatu.

Kako navodi francuska televizija, Makron je tokom razgovora snažno osudio „nelegitimne aneksije“ četiri ukrajinska regiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je obećao da će Pariz pomoći Ukrajini da u potpunosti obnovi suverenitet i teritorijalni integritet, prenosi TASS.

Makron se založio za povlačenje ruskih snaga iz nuklearne elektrane Zaporožje i osudio privođenje generalnog direktora nuklearne elektrane Igora Murašova.

Rezultati parlamentarnih izbora u Letoniji na osnovu 99 odsto prebrojanih glasova: Poverenje stranci aktuelnog premijera i neuspeh proruskih stranaka!

Ukrajinska državna atomska agencija Energoatom ranije je saopštila da su ruske snage u petak privele Murašova na putu od nukelarke Zaporožje do Energodara i odvele ga u nepoznatom pravcu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter