Izvor: INFORMER
14.04.2024 u 11:33
0

REAKCIJA RUSIJE NA NAPAD! SVETSKA KRIZA I SPAJANJE RATIŠTA NIKAD IZVESNIJI: Hitna sednica Saveta bezbednosti UN u vezi sa napadom Irana na Izrael zakazana je za 14. april!

Hitna sednica Saveta bezbednosti UN u vezi sa napadom Irana na Izrael zakazana je za 14. april, saopštio je zamenik stalnog predstavnika Rusije u UN Dmitrij Poljanski.

– U vezi sa napadom Irana na Izrael, na zahtev poslednjeg zakazana je hitna sednica SB UN 14. aprila u 16.00 časova po njujorškom vremenu (u 22.00 sata po srednjoevropskom vremenu). Sada potencijalno imamo novu najkritičniju bliskoistočnu krizu. Sve zavisi od sledećih koraka uključenih strana ili odsustva istih – napisao je Poljanski na Telegramu.

Prethodno je Izrael zatražio hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN i pozvao da se osudi iranski napad. U pismu, koje je upućeno predsedniku Saveta bezbednosti, Izrael je pozvao SB UN da proglasi Iranski Korpus čuvara islamske revolucije (KSIR) terorističkom organizacijom.

 

TAJNA VEZA PUTINA I IRANA! CEO SVET SE PLAŠI ISTOG SCENARIJA: Kako je Rusija povezana sa napadom Irana?!

 

Izraelska strana je istakla da su ozbiljnost i razmere iranskog napada bez presedana, te da predstavljaju nedopustivo kršenje suvereniteta Izraela.

Podsećamo, Iranski Korpus čuvara islamske revolucije (KSIR) saopštio je 13. aprila uveče da su iranske vazduhoplovne snage, kao odgovor na „zločine“ Izraela, ispalile rakete i dronove na ciljeve na „okupiranim“ teritorijama.Portparol izraelske vojske, brigadni general Danijel Hagari potvrdio je da su rakete lansirane sa teritorije Irana u pravcu Izraela i pozvao je stanovništvo da sledi instrukcije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter