Izvor: telegraf
01.12.2020 u 16:34
0

REČI SVEDOKA UŽASA Pokušali smo da ih oživimo, ali… (VIDEO)

Nemačka je danas zavijena u crno. Najmanje četiri osobe su stradale, od toga jedna beba, kada se vozač terenskog vozila zaleteo u ljude u pešačkoj zoni u Triru.

Prema navodima lokalnih medija, lokalna policija uhapsila je osumnjičenog i zaplenila vozilo kojim je počinjen ovaj zločin. Reč je o 51-godišnjem žitelju tog regiona.

Meštani tog grada su u šoku. Svedoci kažu da su ljudi vrištali i plakali, te da su u obližnjim radnjama potražili spas od sumanotog vozača. Opisali su kakav je horor i haos nastao u centru Trira posle gaženja ljudi.

– Terenac “Range rover” krenuo je ka nama i gazio sve što mu se našlo na putu… Decu, bebe, odrasle… Žena je videla mrtvu bebu na ulici – kaže jedan od očevidaca.

Lokalni mediji navode da je ubica gazio ljude čitav jedan kilometar i da se tek posle toga zaustavio.

Drugi svedok je takođe podelio sa medijima potresno svedočanstvo u vezi užasa koji je odneo četiri života.

– Pokušali smo na sve načine da oživimo bebu, ali nismo mogli ništa da učinimo. Otac i beba, oboje su poginuli – kazao je svedok užasa u Triru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter