Izvor: tanjug
23.09.2022 u 16:22
0

Rjabkov upozorio na rizike mešanja Zapada u specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini: Moskva nikome ne preti nuklearnim oružjem, ali…

Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov izjavio je danas da Moskva nikome ne preti nuklearnim oružjem, ali je upozorio na rizik od intervencije Zapada u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini, uputivši poziv Vašingtonu da „izbegava situaciju koja bi mogla da dovede do direktnog vojnog sukoba s Rusijom„.

„Primetili smo reakciju Vašingtona na instrukciju Vladimira Putina da se ruske snage odvraćanja prebace na poseban režim borbenog dejstva. Poručujemo da nikome ne pretimo nuklearnim oružjem, kriterijumi za njegovu upotrebu su opisani u vojnoj doktrini i jasno precizirani u osnovama državne politike Ruske Federacije“, objasnio je Rjabkov na konferenciji za novinare, prenela je agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rjabkov je takođe upozorio na „rizike mešanja Zapada u specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini“.

Lavrov i Gutereš razgovarali o realizaciji „prehrambenog sporazuma“!

„Pozivamo američku administraciju da izbegava situaciju koja bi mogla da dovede do direktnog vojnog sukoba sa Rusijom“, naglasio je Rjabkov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter