Izvor: Tanjug
23.09.2022 u 15:59
0

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov smatra da je nuklearni konflikt sa Amerikom još uvek daleko!

Moskva želi da veruje da se odnosi sa Vašingtonom nisu toliko pogršali da bi mogli da eskaliraju do nuklearnog konflikta, izjavio je ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov.

„Želeo bih da verujem da, uprkos svim poteškoćama, nismo prišli opasnom pragu padanja u ambis zbog nuklearnog konflikta sa Amerikancima“, rekao je Antonov, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da je Rusija posvećena principu da ne može biti pobednika u nuklearnom ratu i da se to nikada ne sme dogoditi.

Ruski diplomata je istakao da su SAD „praktično uništile sve što se napravilo na polju kontrole naoružanja u prethodnim decenijama“.

ITALIJANI LJUTI Ursula fon der Lajen zapretila pred parlamentarne izbore: Odnosi između Brisela i Rima mogli bi da postanu turbulentni!

„Perspektive za naredne dogovore o strateškoj stabilnosti ostaju nejasne“, naglasio je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter