Izvor: novosti/happybsc
06.06.2022 u 12:12
0

ROGOZIN O ZABRANI PRELETA AVIONA SERGEJA LAVROVA: „Sarmat neće tražiti dozvolu od kukavičkih Bugara, osvetoljubivih Rumuna i izdajica Crnogoraca“ (FOTO)

Dolazak ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova iz Moskve pod velikim je znakom pitanja, jer su prelet njegovom avionu zabranile Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska.

Dok su u EU i NATO pozdravili odluku te tri članice da zabrane prelet Sergeju Lavrovu prema Beogradu, oštre reakcije na društvenim mrežama stigle su od Dmitrija Rogozina.

Direktor državne svemirske agencije Roskosmos Dmitrij Rogozin preko Tvitera napisao im je jasnu poruku.

„Ono što je dobro je da „Sarmat“ neće tražiti saglasnost za letenje od kukavičkih Bugara, osvetoljubivih Rumuna i Crnogoraca koji su izdali našu zajedničku istoriju. Kao i ostali, Šveđani.“-napisao je Rogozin na Tviteru. 

Lavrov je trebalo da, ukoliko dobije dozvole za „prelet“, danas u 18 časova sleti u Beograd. Da se samom logistikom putovanja ruskog gosta bavio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, potvrdila je juče i premijerka Ana Brnabić.

Ambasador Ruske federacije Aleksandar Bocan-Harčenko na sastanku s predsednikom Vučićem potvrdio je vest da Sergej Lavrov ipak neće doći danas u Srbiju.

TUŽNO: UBIJEN još jedan PUTINOV čovek u UKRAJINI?

O razlozima nedolaska Vučić će govoriti opširnije na večerašnjem obraćanju naciji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter