Izvor: Tanjug
03.05.2022 u 12:39
0

RUSI DO SADA UHVATILI 75 PLAĆENIKA Na listi zemalja iz kojih su dolazili su Velika Britanija, SAD, Norveška, Kanada, Gruzija….

Istražni komitet Rusije pokrenuo je danas postupke protiv 75 plaćenika koji su učestvovali u sukobima na strani Ukrajine, izjavio je predsednik komiteta Aleksandar Bastrikin u intervjuu za Raša tudej (RT).

„Na primer, građanin Gruzije Mamulašvili je oformio naoružanu grupu Gruzijska nacionalna legija na teritoriji Ukrajine, postao njen vođa i uključio najmanje 24 gruzijska državljana u njene aktivnosti kao plaćenike“, naveo je Bastrikin za RT, prenosi TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema istragama, plaćenici su došli iz Velike Britanije, SAD, Norveške, Kanade, Gruzije i drugih zemalja, naveo je Bastrikin.

On je dodao da su se neki od njih predali i da su ih istražitelji ispitali.

ČETVRTINA PUTINOVE VOJSKE JE VOJNO NEUPOTREBLJIVA! „Potpuni strateški promašaj, godinama će se oporavljati!“, London likuje zbog ovoga

Bastrikin je takođe, naveo da u Rusiji ima više od 2.000 ukrajinskih vojnika koji su dobrovoljno položili oružje, uključujući pet komandanata brigade Oružanih snaga Ukrajine koji su se borili protiv stanovništva Donbasa, navodi TAS S.

Istražitelji ih ispituju i već su saznali „mnogo detalja o okolnostima zločina ukrajinskog režima“, a ova svedočenja se posebno tiču njihovog rada sa stranim instruktorima, kao i plaćenicima iz drugih zemalja, izjavio je predsednik ruskog istražnog komiteta, prenosi ruska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter