Izvor: Tanjug
20.04.2022 u 17:30
0

RUSI I BELORUSI NEPOŽELJNI Organizatori Vimbldona poručili: S tugom vas obaveštavamo da ćete trpeti zbog akcija vaših lidera!

Organizatori Vimbldona potvrdili su da teniserima iz Rusije i Belorusije neće biti dozvoljeno da se ove godine takmiče na tom teniskom turniru, zbog ruskog napada na Ukrajinu.

„Shvatamo da je to teško za pojedince koji su time pogođeni, i s tugom obaveštavamo da će oni trpeti zbog akcija lidera ruskog režima“, rekao je Ijan Hjuit, predsedavajući „Ol Inglend Klab“ (All England Club), preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STAV KOJI JE PRAVA RETKOST U EVROPI Predsednik UEFA Čeferin izjavio da ruski sportisti ne treba da ispaštaju!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter