Izvor: alo/tanjug
04.06.2020 u 20:50
0

RUSI NAPALI NEMCE: Nemački ministar spoljnih poslova optužio Rusiju za napad!

Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas izjavio je danas da postoje konkretni dokazi istražnih organa da je jedan državljanin Rusije za rusku tajnu službu izveo hakerski napad na nemački Bundestag 2015. godine.

– Na osnovu toga su istražne sudije Saveznog suda izdale nalog za njegovo hapšenje – rekao je Mas u intervjuu italijanskoj „Republici“ koji je objavljen na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke.

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Tim povodom portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova kaže da je Moskva spremna da pogleda nalaze o sajber napadu na Bundestag ako, kako tvrdi, oni postoje.

– Od 2015. nemačka strana ne samo da nije pružila nijedan dokaz o krivici Rusije, nego nije objasnila na osnovu čega zasniva optužbe protiv naše zemlje – rekla je Zaharova, prenosi TAS S.

Vreme je da Berlin pokaže pouzdane dokaze, a ako se takva informacija ne dostavi, Moskva će ovaj slučaj smatrati „neosnovanim optužbama protiv Rusije, zaključila je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter