Izvor: Tanjug
04.06.2020 u 20:48
0

VRHOVNI TUŽILAC SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA PORUČIO: 51 hapšenje u Vašingtonu zbog nasilja

Državni tužilac SAD Vilijam Bar izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da su federalni agenti uhapsili 51 osobu pod optužbom za nasilje tokom protesta, izvestio je Rojters.

Bar je saopštio da je od kako su počeli protesti u Vašingtonu 114 pripadnika federalnih snaga bezbednosti povređeno, a 22 su hospitalizovana.

U prestonici je angažovano više od 10 bezbednosnih službi među kojima su FBI, agencija za borbu protiv narkotika, uprava za zatvorske sankcije, američki šerifi, služba za borbu protiv krijumčarenja alkohola, duvana, oružja i eksploziva i dr.

OVO MORATE ZNATI

TIJANA AJFON U OZBILJNOM PROBLEMU: Zbog OVOGA joj preti 12 godina zatvora!

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

BESAN PUTIN PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU: Jeste li vi pri sebi (VIDEO)

NE RATUJ PROTIV CRKVE HRISTOVE! Moćnici ovog sveta nam nisu mogli ništa, NEĆEŠ NI TI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Bar je optužio strani faktor i „ekstremističke agitatore“ za širenje razdora u američkom društvu nakon brutalnog policijskog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter