Izvor: Tanjug
01.09.2022 u 18:06
0

RUSI SPREMNI DOČEKUJU NOVE SANKCIJE Naftne kompanije spremne su na to da Evropska unija uvede embargo na uvoz ruske nafte!

Ruske naftne kompanije spremne su na to da Evropska unija uvede embargo na uvoz ruske nafte u decembru ove godine, izjavio je zamenik ruskog premijera Aleksander Novak i dodao da Moskva planira da održi trenutan nivo proizvodnje.

„Naše kompanije svesne su decembra, pripremaju se za to. Oni će očigledno uzeti u razmatranje decembar, zbog čega svi naši planovi sugerišu da će se trenutni nivoi održati“, rekao je Novak obraćajući se novinarima, a prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Izvršnog odbora „Gasprom njefta“ Aleksandar Ðukov ranije je rekao da je ta kompanija spremna na uvođenje embarga u decembru i istakao da će kompanija raditi u novim uslovima.

Savet EU usvojio je 3. juna šesti paket sankcija Rusiji, koji uključuje postepeno uvođenje embarga na isporuke nafte i naftnih derivata iz Rusije morskim putem.

NOVI DOGOVOR RUSIJE I MAĐARSKE Isporuke gasa našim susedima povećaće se za dodatnih 5,8 miliona kubnih metara gasa dnevno!

Zabrana isporuka nafte morskim putem je odložena za šest meseci, do decembra, a za naftne derivate za osam meseci, do februara 2023. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter