Izvor: Tanjug
01.09.2022 u 18:32
0

Šef Međunarodne agencije za atomsku energiju Rafael Grosi rekao je da je u elektrani u Zaporožju „lično video ključne stvari koje je želeo da vidi!“

Šef Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi, koji vodi misiju agencije u poseti ukrajinskoj nuklearnoj elektrani Zaporožje, napustio je nuklearku, saopštivši da je prikupljeno mnogo informacija, javlja agencija RIA Novosti.

Misija IAEA, na čelu sa Grosijem, stigla je u danas u Zaporožje, a šef delegacije ruske agencije za atomsku energiju „Rosatom“ i zaposleni u Zaporoškoj nuklearnoj elektrani sproveli su delegaciju IAEA kroz teritoriju nuklearke i pokazali delove oštećene tokom granatiranja ukrajinskih trupa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Grosi je rekao da je delegacija IAEA prikupila mnogo informacija, kao i da je on lično video ključne stvari koje je želeo da vidi.

RUSI SPREMNI DOČEKUJU NOVE SANKCIJE Naftne kompanije spremne su na to da Evropska unija uvede embargo na uvoz ruske nafte!

Šef IAEA će danas napustiti Energodar, dok će misija ostati u Ukrajini do 3. septembra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter