Izvor: Sputnjik
26.03.2024 u 20:00
35

RUSIJA ĆE PONOVO POSTATI RUSIJA! AMERIČKI OBAVEŠTAJAC saopštio koja će biti NOVA GRANICA RUSKE FEDERACIJE – ovi gradovi pašće pod kontrolu MOSKVE

„Mislim da će Rusija kontrolisati reku Dnjepar. To će postati nova granica kojom će patrolirati Dnjeparska flotila“, smatra ekspert.
Kako je primetio Riter, to znači znači da će veliki gradovi, uključujući Harkov i Sumi, preći pod kontrolu Moskve. Bivši obaveštajac je dodao da bi konsolidacija na ovim teritorijama oslobodila značajne snage za uključivanje Odese u sastav Rusije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

35 thoughts on “RUSIJA ĆE PONOVO POSTATI RUSIJA! AMERIČKI OBAVEŠTAJAC saopštio koja će biti NOVA GRANICA RUSKE FEDERACIJE – ovi gradovi pašće pod kontrolu MOSKVE”

  1. Ovi što ne znaju kako se prave hipersonicne rakete bi opet da postavljaju granice onima koji znaju ! (?) Sada prvo će morati platiti i za terorizam što su ga započeli,a tek posle da objasne zašto nisu odmah prihvatili Minske sporazume i tako redom !Gde će biti granice – opšte nije tema !

    142
    13
    Odgovori
  2. Do rumunije celo Crno more, DUNAV, vraća se Rusiji, vraća se Poljskoj, vraća se Slovakiji, vraća se Mađarskoj Svi šiptari će se preseliti.

    61
    4
    Odgovori
  3. Poslednji, nesrećni, ukrajinski vojnik ko bude napustio Ukrajinu u sadašnjim granicama,neka ugasi i svetlo!
    (Mr Pit & 12 ‘guslača’ i AI)

    50
    3
    Odgovori
  4. Vaš omiljeni obaveštajac, jelda?! Što je babi milo to joj se i snilo, a svi vi jedva čekate da Srbija postane ruska gubernija, jelda!?

    7
    39
    Odgovori
  5. Treba očistiti sve što pre , ugasiti naziv ukrajina jer verovatno je neće ni biti više a dokle će se protezati Rusija , pa to će tatko da kaže….

    0
    0
    Odgovori
  6. Prvo što pomislih je da li je moguće da ovi što komentarišu buduće granice Rusije ne vide da ona za više od 2 godine nisu ništa posebno nije uspela da uradi. Nema teritorije koju „drži“ a da svakodnevno nije ugrožena od Ukrajinskih napada. No flota joj nije sigurna a o ekononskom iscrpljivanju zemlje niko ne govori. Onda ipak shvatim da tako komentarišu oni koje ovaj naš voza kako hoće a oni veruju sa baš napredujemo.

    0
    1
    Odgovori
  7. Sve je jasno kao dan. Satanisti zele da stave pod svoju kontrolu sav slobodan svet. Putin je Arhangel Mihail u ljudskom obliku, i zlu seče rogove u korenu. Zar ste zaista mislili da ce Bog skrstenih ruku da sedi i gleda kako mu ubijaju decu. Naravno da nece i da deluje preko svoje vojske na zemlji !!! A ta vojska je Ruska. Sta mislite, odakle Rusima toliko napredna tehnologija, za koju druge zenlje i ne znaju da postoji !!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter