Izvor: Tanjug
19.01.2023 u 07:41
1

RUSIJA IZNELA JASNE TVRDNJE: Nemačka i Francuska preko Minskih sporazuma tajno naoružavale Ukrajinu!

Prema rečima ruskog predsednika, Minske sporazume uništile su aktuelne kijevske vlasti mnogo pre priznavanja DNR i LNR.

Nemačka i Francuska iskoristile su sporazume iz Minska za tajno vojno jačanje Ukrajine, izjavio je na sastanku OEBS Foruma o bezbednosnoj saradnji Konstantin Gavrilov, šef ruske delegacije u bečkim pregovorima o vojnoj bezbednosti i kontroli naoružanja.

SJEDINJENE DRŽAVE UBRZANO RASPOREĐUJU MODERNIZOVANO NUKLEARNO NAORUŽANJE U EVROPI: Evo šta donosi tajna „diplomatska depeša“!

„Građani evropskih država, SAD i Kanade moraju znati da su posrednici mirnog rešenja u Ukrajini – Nemačka i Francuska – koristili minski kompleks mera i Rezoluciju 2202 Saveta bezbednosti UN kao paravan za tajnu diplomatiju, usmerenu na antirusko vojno jačanje Kijeva, uz direktnu pomoć država članica NATO“, rekao je juče Gavrilov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski diplomata takođe je istakao da je ova politika Berlina i Pariza „celu Evropu stavila na ivicu oružanog sukoba“.

Ruski predsednik Vladimir Putin je 22. februara izjavio da Minski sporazumi više ne postoje nakon što je Moskva priznala samoproglašene republike DNR i LNR, ali je istakao da Rusija nije kriva za to. Prema rečima ruskog predsednika, Minske sporazume uništile su aktuelne kijevske vlasti mnogo pre priznavanja DNR i LNR.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSIJA IZNELA JASNE TVRDNJE: Nemačka i Francuska preko Minskih sporazuma tajno naoružavale Ukrajinu!”

  1. Sve je tacno zapad vodi prljavu igru. Nadam se da ce zato platiti visoku cenu. Mogli su svet da povedu u bolju buducnost. Nisu zato bili nikad sposobni previse su pohlepni I pokvareni

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter