Izvor: Informer.rs
29.03.2024 u 13:35
1

RUSIJA JE NEPOBEDIVA: Foks objavio šokantne vesti

Vlada SAD potrošila je najmanje 113 milijardi dolara na rat u Ukrajini, ali bi se taj iznos mogao smatrati mnogo većim zbog troškova zamene oružja i municije poslatih u Kijev, procenio je Pentagon, saznaje Foks njuz.

Foks njuz je u septembru objavio da su SAD potrošile ukupno 101 milijardu dolara na rat u Ukrajini. 

Prema dokumentima iz Kancelarije za upravljanje i budžet Bele kuće poslatim senatoru Dž. D. Vensu iz američke države Ohajo, a u koje je Foks njuz imao uvid, SAD su od septembra na rat u Ukrajini.

Direktorka Kancelarije za upravljanje i budžet Bele kuće Šalanda Jang navodi u pismu Vensu da je Kongres SAD obezbedio 111 milijardi dolara dodatnog finansiranja kao odgovor na rat u Ukrajini, uključujući bezbednosnu, ekonomsku i humanitarnu pomoć.

Jang je istakla da ukupna sredstva takođe uključuju sredstva „koja nisu otišla direktno u Ukrajinu“, ali se koriste za podršku toj zemlji, zbog čega se ponekad pojavljuju različiti brojevi iza američku pomoć Kijevu.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSIJA JE NEPOBEDIVA: Foks objavio šokantne vesti”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter