Izvor: Informer
27.10.2023 u 18:56
0

RUSIJA MORA OVO DA URADI, NIŠTA DRUGO JOJ NE PREOSTAJE: PUKOVNIK MEKGREGOR dao APOKALIPTIČNO PREDVIĐANJE za UKRAJINU!

Ako zapadne zemlje ne pregovaraju o Ukrajini, onda je Rusija, ako je potrebno, sposobna da preuzme kontrolu nad Harkovom i Odesom, rekao je bivši savetnik Pentagona, pukovnik Daglas Mekgregor, na „Jutjub“ kanalu „Douglas Macgregor Straight“.

– Ruske trupe sigurno mogu da zauzmu Harkov, i na kraju pređu reku i zauzmu Odesu. Istorijski, ovo su ruski gradovi, oni nikada nisu bili deo Ukrajine – primetio je on.

Istovremeno, oficir je dodao, da Vladimir Putin nikada nije bio zainteresovan za teritorijalne akvizicije tokom „specijalne operacije“, i da nije planirao da „ide na poljsku granicu“.

Mekgregor je primetio, da SAD i njihovi evropski saveznici odbijaju da pregovaraju sa Moskvom, što primorava Kremlj da donosi odluke o daljem kretanju trupa.

HAMAS U MOSKVI! Evo o čemu će pregovarati sa RUSIMA – IZRAELCIMA se ZNOJE DLANOVI!

Rusija je više puta izražavala spremnost za pregovore, ali su ukrajinske vlasti uvele zabranu na njih na zakonodavnom nivou.

Zvaničnici Kremlja takođe napominju, da sada ne postoje preduslovi za prelazak situacije u mirni smer, dok postizanje ciljeva „specijalne operacije“ ostaje apsolutni prioritet Moskve.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter