Izvor: Tanjug
09.09.2020 u 18:53
0

RUSKA DUMA: Nominacija Trampa za Nobela suprotna zdravom razumu!

-Nominacija američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu zvuči kao antiteza zdravom razumu i više podseća na pi-ar potez- ocenio je šef Odbora Dume za međunarodna pitanja Leonid Slucki.

On je rekao da su upravo u vreme 45. predsednika SAD napustile Zajednički sveobuhavtni akcioni plan o Iranu, da su raskinuti ključni sporazumi u oblasti kontrole naoružanja, kao što su Sporazum o likvidaciji raketa malog i srednjeg dometa i Sporazum o otvorenom nebu i da se SAD spremaju da obustave pitanje produžetka sporazuma START 3. 

SVE O KORONI

BEOGRADSKI UNIVERZITET: Evo kako će se odvijati nastava na fakultetima

PRESEK STANJA KORONE U SRBIJI ZA 9.SEPTEMBAR: Više od milion ljudi testirano!

DOKTOR KON O NOVIM SLUČAJEVIMA ZARAZE U ŠKOLAMA I O RESPIRATORNIM INFEKCIJAMA: Skočile su za 70 odsto

U KOVID BOLNICAMA 28 PACIJENATA: 15 osoba pozitivno na koronu

Prema mišljenju Sluckog, Tramp je nastavio politiku svog prethodnika Baraka Obame, koji je dobio Nobelovu nagradu i odmah potom pokrenuo rat u Siriji.

-Svi se sećamo kako se Vašington na početku pandemije virusa korona odrodio od celog sveta, odbijajući da pomogne i najbližim saveznicima i pokušavajući da sopstvenu odgovornost prebaci na Kinu. Zar se to uklapa u pojam mirovna delatnost? To je pre nacionalni, životinjski egoizam -rekao je Slucki.

SAZNAJTE JOŠ

BRNABIĆ: Transportna zajednica može da računa na podršku Vlade

ĐORĐEVIĆ: Obezbedićemo bolje uslove za život mladih

MIHAJLOVIĆ: Niko nema pravo da povređuje i omalovažava žene

VLADA DONELA ODLUKU! Zamrznute vojne vežbe sa svim partnerima!

MIHAJLOVIĆ: Budite opozicija vlasti, ne uspešnim ženama!

Trampa je za Nobelovu nagradu za mir za 2021. godinu nominovao norveški poslanik Kristijan Tibring-Gjede zbog posredovanja u mirovnom sporazumu između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter