Izvor: sputniknews.com
06.05.2022 u 17:21
0

Ruski diplomata OČITAO BUKVICU SVIMA: „O kom pravu pričate? Ovo je PROKSI RAT između KOLEKTIVNOG ZAPADA I RUSIJE! Nije čak ni kolonijalizam, već elementarno bezakonje i pljačka!“

Stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je da događaji u Ukrajini predstavljaju proksi rat kolektivnog Zapada protiv Rusije.

„To danas nije rat u Ukrajini, kako vi govorite. To je proksi rat kolektivnog Zapada i Rusije. Vi kao da ste samo čekali taj momenat kako biste dali zamajac represijama protiv Rusije“, rekao je Nebenzja, obraćajući se na sednici Saveta bezbednosti UN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Medvedev pozdravio ORBANOVU ODLUKU! „Razumni lideri neće u PROVALIJU sa STERILIZOVANIM EVROPSKIM STADOM koje na klanicu predvodi AMERIČKI PASTIR!“ (FOTO)

Kako je dodao, ako se govori o svetskom ratu, onda se on nesumnjivo vodi i u ekonomskoj oblasti.

„Ne sumnjamo da ste se spremali za njega, jer brzina kojom je pokrenut taj zamajac ne ostavlja sumnju u to da ste se za njega pripremali unapred i mnogo pre ovoga“, rekao je Nebenzja.

Zaplena ruske imovine – pljačka

Komentarišući zaplenu ruske imovine na Zapadu, ruski diplomata je konstatovao da je reč o bezakonju i pljački.

„Vi jednostavno pljačkate, u najboljim tradicijama Divljeg zapada. Ako ovde neko nije upućen, informisaću vas da pored bezbroj sankcija i zabrana, oduzimanja privatne imovine ruskim građanima koji nemaju nikakve veze sa specijalnom vojnom operacijom, zapadne zemlje su zamrznule račune koji su u vlasništvu Rusije u iznosu od 300 milijardi dolara“, podsetio je Nebenzja.

Kako je konstatovao, „danas su jednostavno pale maske“

„O kakvom međunarodnom pravu vi pričate? Ovo čak nije ni poredak zasnovan na pravilima, koji ste vi izmislili. Ovo nije čak ni kolonijalizam. Ovo nije ništa drugo nego elementarno bezakonje i pljačka“, zaključio je diplomata.

Podsetimo, kao odgovor na rusku specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini, zapadne zemlje počele su masovno da uvode nove antiruske sankcije. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov primetio je da su to veoma ozbiljna ograničenja, ali se Rusija za njih unapred pripremala.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter