Izvor: Tanjug
06.09.2022 u 11:34
0

RUSKI EKONOMSKI POKAZATELJI – RAZLOG ZA UMERENI OPTIMIZAM: Stepen predvidljivosti se stalno smanjuje zbog trenutnog haosa u svetu!

Ruski ekonomski pokazatelji daju razlog za umereni optimizam, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima na pitanje kakvi se ekonomski scenariji razmatraju.

BDP će se smanjiti za nešto više od dva odsto do kraja 2022. godine, što je manje nego što je ranije bilo projektovano, dodao je on, prenosi TAS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Peskov saopštio kada će Putin posetiti Donbas!

„Trenutno možemo navesti realne statisticke brojke koje imamo, a koje pružaju osnove za umereni optimizam do sada. Pad je manji od naših projekcija, jer će se BDP smanjiti za nešto više od dva odsto do kraja godine, iako je projektovan veći pad“, rekao je Peskov.

Napomenuo je da je neophodno razraditi sve scenarije, kao i da se ulažu veliki napori kako bi se stabilizovala ekonomija zbog, kako je rekao, neprijateljskih akcija protiv Rusije.

Kaže se sada može samo nagađati koji faktori će imati jači uticaj na rusku ekonomiju i napomenuo da se „stepen predvidljivosti stalno smanjuje zbog trenutnog haosa u svetu, koji je u velikoj meri pokrenut sankcijama“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter