Izvor: Sputnik Srbija
06.09.2022 u 11:48
0

NEMAČKI MEDIJI: Kijev traži od NATO-a da se ukrajinskoj vojsci obezbedi stotine hiljada zimskih uniformi i druge opreme!

Kijev je zatražio od severnoatlantske alijanse da joj obezbedi stotine hiljada zimskih uniformi i druge opreme, piše nemački Šigl.

Članice NATO-a bore se da Ukrajinu snabdeju uniformama i drugom opremom za predstojeću zimu – prema pisanju nemačkog lista, ukrajinski ministar odbrane Aleksej Reznikov obratio se generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu krajem jula i pozvao alijansu da obezbedi šatore otporne na hladnoću, kao i zimske uniforme za čak 200 000 vojnika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinske snage dronovima napale Zaporošku nuklearnu elektranu!

Nekoliko zemalja članica NATO od tada je pokušalo da pozitivno odgovori na zahtev Kijeva. Iz severnoatlantskog saveza Špiglu je stigla potvrda da je u kontaktu sa državama članicama po ovom pitanju, a prema izveštajima koje citira nemački list, do sada su SAD, Kanada, Švedska i Finska obećale isporuke koje bi trebalo da pokriju oko pedeset odsto zahtevanih količina, prenosi RT.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter