Izvor: Sputnik Srbija
06.09.2022 u 15:36
0

RUSKI PATRIJARH KIRIL: Moskva ostaje ostrvo slobode i duhovnog otpora pokušajima da se izmeša dobro i zlo i ukine moral u svetu!

Moskva ostaje ostrvo slobode i duhovnog otpora pokušajima da se izmeša dobro i zlo i ukine moral u svetu, smatra Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril.

Savremena Rusija je dovoljno jaka da pruži otpor mnogi silama, uključujući i one koje se bore protiv Boga, silama koje imaju za cilj da čovek prestane da pravi razliku između dobra i zla. Mi moramo da čuvamo ovu sposobnost razlikovanja dobra od zla, rukovodeći se, ne trenutnim ili političkim interesima, ljudskim ambicijama, već moralnim zakonom koji je Bog ugradio u naše duše, ljudsku prirodu. Daj Bože da glavni grad Moskva ostane ostrvo slobode u ovom olujnom svetu, da se tu formira zdrav duhovni otpor pokušajima da se izmešaju dobro i zlo, pokušajima da se prestane nazivati greh grehom, a vrlina vrlinom“, rekao je patrijarh Kiril.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAVROV: Moskva je zatražila stenogram obraćanja šefa evropske diplomatije Žozepa Borelja kako bi se utvrdilo da li je nazvao Rusiju „fašističkom“

On je primetio da je u svetu koncept greha nestao iz političkog leksikona, „jer je umesto razlikovanja dobra i zla, nastao novi model ponašanja koji ima za cilj da sama ličnost napravi izbor. Ona treba sama da određuje šta je dobro za njega i šta zlo“.

„Kada je značajan deo takozvanog civilizovanog sveta prihvatila ove ideje, naša zemlja, kao što je to bilo u davna vremena, zadržala je sposobnost da se odupre ovom strašnom iskušenju“, objasnio je patrijarh.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter