Izvor: Novosti
10.09.2023 u 10:15
2

RUSKI ULTIMATUM: PUTIN ucenio UJEDINJENE NACIJE – ako OVO ne ISPUNE sledi GLAD!

KREMLj je saopštio da se drži svojih uslova za povratak na sporazumu o crnomorskom žitu koji je napustio u julu.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je Rusiji potrebno da se državna poljoprivredna banka a ne podružnica te banke, kao što su predložile Ujedinjene nacije, ponovo poveže sa međunarodnim platnim sistemom SVIFT.

Guteres je poslao pismo Putinu 11. jula i predložio je Rusiji da produži sporazum uz dnevno ograničenje od četiri broda da uđu u Ukrajinu i isto toliko da izađe, a zauzvrat bi ogranak ruske „Poljoprivredne banke“ – „Roselhozbanka“ ponovo bila uključena u globalni sistem plaćanja SVIFT.

Jedan od ključnih zahteva Moskve bilo je ponovno povezivanje „Roselhozbanke“ u sistem SVIFT. EU je ovu banku isključila iz sistema prošle godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RUSKI ULTIMATUM: PUTIN ucenio UJEDINJENE NACIJE – ako OVO ne ISPUNE sledi GLAD!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter