Izvor: BSC Happy
08.07.2023 u 07:47
0

IPAK NE ODUSTAJU OD SVOG TOPOVSKOG MESA? SAD šalje novu VOJNU pomoć UKRAJINI – da zamažu OČI

SAD će poslati novi paket pomoći u oružju u vrednosti od oko 800 miliona dolara, koji će uključivati 155 miliona artiljerijskih metaka, kao i poboljšanu konvencionalnu municiju dvosturke namene i artiljerijsku municiju prečnika 105 milimetra, saopštio je podsekretar Pentagona Kolin Hal.

NATO ULAZI U RAT? MOSKVA zagrmela da GRAĐANI EU i SAD nisu spremni da MARŠIRAJU U PAKAO u koji ZELENSKI uvlači PLANETU

U novi paket uključena je i dodatna municija za sisteme PVO “Patriot“ i municija za raketne sisteme visoke pokretljivosti, dodatni oklopni transporteri “Strajker“, precizna vazdušna municija, municija za rušenje i sistemi za uklanjanje prepreka, kao i razni rezervni delovi i operativna oprema za održavanje.

Prethodno je američki predsednik Džozef Bajden odobrio slanje kasetne municije Ukrajini, nakon jednoglasne preporuke svog tima za nacionalnu bezbednost. Saliven je ocenio da je to što Rusija koristi kasetnu municiju u sukobu “potpuno neprihvatljivo po više tačaka“, dodajući da Rusija koristi takvu municiju za napad na suverenu zemlju i civilne ciljeve i na taj način krši međunarodno pravo.

“Što je najvažnije, postoji velika razlika između municije koju koristi Rusija i one koju bi SAD obezbedile Kijevu“, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter