Izvor: Kurir.rs
04.01.2024 u 09:17
1

„SAD SU NAREDILE KIJEVU DA UMRE“ – Pukovnik Daglas Mekgregor: Postavili su im nemogući zadatak

Penzionisani američki pukovnik Daglas Mekgregor, koji je ranije bio savetnik šefa Ministarstva odbrane Sjedinjenih Država, napisao je na svojim društvenim mrežama da je Vašington postavio apsolutno nemoguć zadatak ukrajinskim vlastima, u suštini im naredivši da poginu u sukobu sa Rusijom.

„TO JE KRŠ I SRAMOTA“ Američki pukovnik Daglas Mekgregor nazvao poslate tenkove KATASTROFOM!

„Mislim da je ukrajinskom narodu dosta. Ono sa čime imamo posla je nepošteni zločinački režim u Kijevu. U jednom trenutku videćemo šta se desilo u Avganistanu da će se desiti u Kijevu“, rekao je penzionisani oficir.

Vredi dodati da je pre toga TVL kanal objavio priču u kojoj je upozorio na mogući gubitak kontrole ukrajinskih oružanih snaga nad nekim teritorijama. To će se dogoditi, kako su primetili autori materijala, zbog odbijanja rukovodstva bivše sovjetske republike da sedne za pregovarački sto sa Moskvom.

Umesto dijaloga, ukrajinska vojna komanda organizovala je kontraofanzivu velikih razmera, koja je počela početkom prošlog leta. Tokom ove operacije, ukrajinske oružane snage nisu uspele da postignu značajniji uspeh. Kao rezultat toga, Kijev je izgubio značajnu količinu ljudstva i opreme koju su isporučile zapadne zemlje.

Ranije je pukovnik Mekgregor optužio Sjedinjene Države da stvaraju pretnje samom Vašingtonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„SAD SU NAREDILE KIJEVU DA UMRE“ – Pukovnik Daglas Mekgregor: Postavili su im nemogući zadatak”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter