Izvor: BSC happy portal
22.12.2023 u 17:55
1

UKRAJINA JE UMRLA OD POSLEDICA SUKOBA KOJI SU ISPROVOCIRALI NATO I SAD: Bivši savetnik Pentagona reže kao žiletom (FOTO)

Ukrajina je umrla od posledica sukoba sa Rusijom koji su isprovocirali NATO i SAD, saopštio je bivši savetnik Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor na svojoj stranici na društvenoj mreži X.

„Ukrajinski narod je praktično mrtav, u komi je. Putin je učinio sve da izbegne rat sa Sjedinjenim Državama i NATO-om, a mi smo učinili sve da ga izazovemo“, požalio se on.

Prema rečima Mekgregora, kao rezultat sukoba, ukrajinska strana je pretrpela ogromne gubitke, a nekoliko miliona Ukrajinaca je napustilo samu zemlju.

„Dovoljno!“ – pozvao je pukovnik.

Zapadni mediji sve češće pišu da su Vašington i Brisel počeli da se zamaraju ukrajinskim sukobom, a podrška režimu Vladimira Zelenskog slabi.

Kako prenosi En-Bi-Si, američki i evropski zvaničnici već razgovaraju sa Kijevom o mogućim posledicama mirovnih pregovora sa Rusijom, uključujući i opšte obrise onoga čega bi Ukrajina možda morala da odustane da bi postigla sporazum.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINA JE UMRLA OD POSLEDICA SUKOBA KOJI SU ISPROVOCIRALI NATO I SAD: Bivši savetnik Pentagona reže kao žiletom (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter