Izvor: Sputnik Srbija
23.07.2022 u 11:45
0

SAD VIŠE NE ŽELE DA IZIGRAVAJU „SUPERHEROJE“ KOJI IGRAJU „RUSKI RULET“: Izjava Salivana trebalo bi da otrezni određene „usijane glave“ u Ukrajini

Nespremnost SAD da predaju Kijevu rakete za višecevne sisteme dometa do 300 kilometara trebalo bi da „otrezni usijane glave u Ukrajini“, smatra senatorka Olga Kovitidi.

„Izjava Salivana trebalo bi da otrezni određene ‘usijane glave’ u Ukrajnini. Izgleda da SAD više ne žele da izigravaju ‘superheroje’ koji neustrašivo igraju ‘ruski rulet’“, rekla je Kovitidijeva za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STEJT DEPARTMENT POTVRDIO: Poginula dva američka državljanina u Donbasu!

Prema njenim rečima, evropski saveznici SAD su već vrlo uznemireni onim što se događa u centru Evrope i otvoreno govore o tome da naoružavanjem Ukrajine SAD miniraju svoje evropske saveznike.

U Evropskoj uniji shvataju da, što više SAD naoružavaju Ukrajinu, to su manje šanse da Rusija spasi Evropu od ovog rata koji nikome nije potreban“, rekla je senatorka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter