Izvor: Tanjug
28.09.2022 u 18:03
0

SAD zajedno sa saveznicima i partnerima rade na tome da brzo uvedu oštre ekonomske mere protiv Rusije!

SAD zajedno sa saveznicima i partnerima rade na tome da brzo uvedu oštre ekonomske mere protiv Rusije zbog lažnih referenduma održanih u nekoliko ukrajinskih regiona, izjavio je šef odeljenja Stejt Departmenta nadležan za koordinaciju sankcija, Džejms O’Brajen.

On očekuje da će se nastaviti tempo po kojem je administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena objavljivala sankcije Rusiji u proseku svakih šest sedmica, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Biće još paketa sankcija. Mi radimo na novim merama“, rekao je O’Brajen.

„Sve je na stolu“, kazao je on, dodajući da će se Vašington fokusirati na finansijski sektor i visoku tehnologiju kada je reč o novim sankcijama.

Švedska služba bezbednosti preuzela istragu o Severnom toku!

Vašington je do sada uveo nekoliko rundi sankcija protiv Moskve nakon ruskog napada na Ukrajinu 24. februara.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter