Izvor: TANJUG
23.07.2022 u 13:48
0

SAMO DAN NAKON POTPISANOG SPORAZUMA: Odesom odjekuju eksplozije, Kijev optužuje Moskvu!

Eksplozije su danas odekivale glavnom ukrajinskom lukom Odesom, dan nakon što su Kijev i Moskva u Istanbulu postigle dogovor o deblokadi izvoza ukrajinskih žitarica.

Nekoliko eksplozija pogodilo je Odesu rano ujutro, a uzrok zasad nije poznat, preneo je „BBC“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema dogovoru iz Istanbula od petka, Rusija se složila da neće gađati luke dok su u tranzitu isporuke žitarica.

RUSKA AVIJACIJA LIKVIDIRALA 200 UKRAJINSKIH EKSTREMISTA: Oboreno 11 dronova i uništeno četiri skladišta sa naoružanjem

Ujedinjene nacije su ocenile da je dogovor o žitaricama „svetionik nade“.

Lokalni poslanik Oleksij Hončarenko napisao je na Telegramu da je ođeknulo šest eksplozija u gradu i da je luka u dimu nakon napada.

Hončarenko je dodao da je ukrajinska protivvazdušna odbrana oborila još nekoliko projektila i da su borbeni avioni bili angažovani u vazdušnim borbama iznad grada.

„Te bitange su jednom rukom potpisivale ugovor, dok su drugom rukom raketirali. Dakle, potrebni su nam avioni da potopimo celu crnomorsku flotu Ruske Federacije. Ovo će najbolje osigurati izvoz žitarica“, napomenuo je Hončarenko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter