Izvor: Kurir.rs
12.06.2023 u 20:00
0

PROBLEMI U „RAJU“: Sastanak Bajdena i Stoltenberga u Beloj kući – ODLOŽEN

Bela kuća je otkazala Bajdenovo pojavljivanje na proslavi sportista sa koledža koja je održana jutros.

Sastanak u Beloj kući između američkog predsednika Džozefa Bajdena i generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga koji je trebalo da se održi danas pomeren je za utorak, saopštila je Bela kuća.

STOLTENBERG PORUČIO: „Priština i Beograd da preduzmu konkretne korake u cilju deeskalacije“

Bajden takođe nije danas primio diplomatsko osoblje kako je bilo planirano. Bela kuća je prethodno navela da Bajden nije prisustvovao proslavi sportista sa koledža koja je bila zakazana za danas zbog stomatološke intervencije kojoj će biti podvrgnut.

Zvaničnik Bele kuće je rekao da se ne očekuje da će Bajden biti anesteziran i neće biti potrebno da prenese svoja ovlašćenja na potpredsednicu Kamalu Haris.

Bajden se u nedelju požalio na bol u zubima, nakon čega je istog dana obavljen pregled, navodi se u izjavi Bajdenovog lekara koja je distribuirana medijima.

Bajdenov lekar Kevin O’Konor rekao je da se predsedniku jutros povećao bol i da će zbog toga danas njegov medicinski tim obaviti intervenciju na zubu.

Haris je prisustvovala tom događaju umesto Bajdena, a tokom proslave nije spomenula njegovo odsustvo, prenela je britanska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter