Izvor: BSC Happy/Sputnik
11.07.2023 u 21:45
1

PUTIN TRI SATA SA PRIGOŽINOM I VAGNEROVCIMA: Evo šta im je ponudio!

Sastanak u Kremlju 29. juna

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je sa rukovodiocem grupe „Vagner“ Jevgenijem Prigožinom u Kremlju 29. juna, saopštio je Kremlj.

Na sastanku je bilo prisutno 35 osoba – svi komandiri odreda i rukovodioci kompanije.

„Sastanak je održan u Kremlju 29. juna. Trajao je skoro tri sata“, rekao je portparol Kremlja, komentarišući pisanje medija da je ruski lider imao sastanak sa Prigožinom nakon događaja od 24. juna.

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Putinu veruje skoro 80 odsto Rusa – ovo je krucijalni razlog

On je istakao da je Putin saslušao objašnjenja komandira i ponudio im dalje opcije za posao. Istovremeno, „sami komandanti su izneli svoju verziju onoga što se dogodilo 24. juna. Šef države je dao ocenu delovanja kompanije na frontu, kao i događaja od 24. juna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN TRI SATA SA PRIGOŽINOM I VAGNEROVCIMA: Evo šta im je ponudio!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter