Izvor: Tanjug
21.09.2022 u 23:00
0

Šef Roskosmosa Jurij Borisov poručuje: Rusija za nastavak partnerstva sa SAD na Međunarodnoj svemirskoj stanici!

Jurij Borisov, šef ruske svemirske agencije Roskosmos, izjavio je da je velika verovatnoća da će Rusija učestvovati u projektu Međunarodne svemirske stanice (ISS) do 2028. godine, prenela je agencija RIA Novosti.

Rusija je istakla da bi bila spremna da produži sporazum sa SAD o podeli letova u projektu Međunarodne svemirske stanice posle 2024. godine, pod uslovom da prva tri leta budu uspešna, navodi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Svemirska stanica, koja je lansirana 1998. godine, neprekidno je korišćena od novembra 2000. godine u okviru partnerstva koje predvode SAD i Rusija, a uključuje i Kanadu, Japan i 11 evropskih zemalja.

Britanska premijerka Liz Tras i predsednik SAD Džozef Bajden saglasni u osudi izjava Vladimira Putina!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter