Izvor: tanjug
26.09.2021 u 14:10
0

SIRIJA: U vazdušnim napadima sedam osoba je poginulo dok je trinaestoro ranjeno!

Ratni avioni napali su danas opozicione borce koje podržava Turska na severu Sirije i tom prilikom ubili sedam i ranili 13 osoba, saopštili su Sirijska opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Londonu, kao i provladini mediji.

U vazdušnim napadima pogođeni su opozicioni borci u oblasti u blizini grada Afrin, preneo je AP.

PROČITAJTE JOŠTalibanska vlada apeluje za obnovu međunarodnih letova sa Kabulom!

Do napada je došlo u trenutku kada postoje rastuće tenzije između vladinih snaga i pobunjeničkih grupa koje još imaju uporište na severozapadu Sirije, uglavnom u provinciji Idlib.

Opozicioni aktivisti su naveli da su vazdušni napad izveli ruski avioni.

PROČITAJTE JOŠAerodrom na španskom ostrvu La Palma ponovo otvoren!

Sirijska opservatorija za ljudska prava je saopštila da su u napadu pogođeni pripadnici grupe koju podržava Turska koja je poznata kao Hamza divizija.

Provladini mediji u Damasku su izvestili da je u ruskim napadima u blizini Afrina poginuo i povređen izvestan broj ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter