Izvor: Mondo.rs
09.08.2023 u 16:43
0

PODRŽALI NACISTIČKU BRAĆU: Ukrajinci poslali poruku HRVATSKIM HULIGANIMA i to na BOMBI! (FOTO)

Navijači kijevskog Dinama na društvenim mrežama podržali su Bed Blu Bojse nakon jezivih nereda u Atini, tokom kojih je život izgubio navijač AEK-a.

Dan nakon ubistva navijača AEK-a u tuči sa navijačima Dinamo Zagreba u Atini, fudbaleri hrvatskog kluba su „na mala vrata“ otišli iz Grčke, skoro stotinu navijača Dinama je završilo kod tužioca, a iz Ukrajine im je stigla podrška?!

Navijači Dinamo iz Kijeva su navodno na društvenim mrežama podržali navijače Dinamo Zagreba, porukom ispisanom na bombi: „Sloboda BBB-ima, 7. avgust 2023. BBB su kraljevi Evrope“.

Odmah nakon izbijanja rata u Ukrajini i ruske invazije na tu zemlju, Dinamo Zagreb i Dinamo Kijev zakazali i odigrali prijateljsku utakmicu na Maksimiru. Tog 28. aprila 2022. sakupljen je prihod od 263 hiljada kuna i doniran je Ukrajini kroz humanitarnu pomoć. Ako fotografija sa bombom i porukom na njoj nije montaža, Ukrajinci su se odužili za tu podršku na morbidan način, u još morbidnijem trenutku.

MAJCI NASTRADALOG NAVIJAČA POZLILO: Poznat identitet mladića koga su HULIGANI iz HRVATSKE ubili u ATINI (FOTO)

U međuvremenu, ova poruka teško da je doprla do grupe od skoro stotinu navijača-huligana, koji su u sredu ujutru u Atini pod brutalnim policijskim merama dovedeni kod tužioca. Oni su pokrivali lica, a na putu ka kancelariji tužica prolaznici su ih vređali. U utorak je bilo i vesti o tome da je grupa navijača Dinama pokušala da pobegne iz Grčke, ali da to nije uspela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter