Izvor: BSC happy portal
25.01.2024 u 18:22
0

VAŠINGTON ŽELI „MAJDAN“ U RUSIJI: Bivši obaveštajac razotkrio perfidnu igru SAD

Očigledno je da SAD poraz Rusije vide kao jedan od svojih strateških ciljeva, kaže bivši američki obaveštajac Skot Riter.

ALARMANTNI PODACI BIVŠEG OBAVEŠTAJCA: Skot Riter objavio do sada neviđene informacije o ratu u Ukrajini

Ističe da Vašington želi promenu režima u Rusiji. On smatra da se SAD nadaju se da će stvoriti uslove za „moskovski majdan“ unutar Rusije, baš kao što se desilo u Kijevu 2014.

– Niko pri zdravoj pameti ne bi poverovao da Ukrajina može da pobedi Rusiju. Ali postojao je osećaj da ako Ukrajini date dovoljno oružja, Ukrajina bi mogla da učini cenu tekućeg rata Rusije sa Ukrajinom toliko visokom da bi Rusi odbili da je plate. Zajedno sa ekonomskim kolapsom, ovo je trebalo da izazove i politički kolaps. To je ono što je stajalo iza svega – kazao je Riter za ukraina.ru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter