Izvor: nedeljnik afera
21.10.2023 u 10:31
0

ALARMANTNI PODACI BIVŠEG OBAVEŠTAJCA: Skot Riter objavio do sada neviđene informacije o ratu u Ukrajini

Sjedinjene Države neće moći da pobede Rusiju na bojnom polju, rekao je bivši američki obaveštajac, Skot Riter, u intervjuu za „Redacted“.

Konvoj humanitarne pomoći ušao u Gazu, za danas predviđeno 20 kamiona

„Danas bukvalno imamo samo jedan sukob – a mi ne možemo da vodimo ni njega. Budimo iskreni. Da smo ušli u rat sa Rusijom upravo sada u Evropi, ne bismo imali dovoljno vojne moći da pobedimo. Možemo da se borimo, ali ne možemo da pobedimo“, rekao je on.

Prema Riteru, trenutno Sjedinjene Države ne mogu da pobede u ratu bilo gde u svetu, protiv bilo kog protivnika, sa bilo kakvom vojnom sposobnošću.

„Tako smo slabi. Bukvalno smo tako slabi“, zaključio je bivši obaveštajac.

Moskva je više puta napomenula, da je NATO usmeren na konfrontaciju, ali njegovo dalje širenje neće doneti veću bezbednost Evropi.

Prema rečima Vladimira Putina, Rusija već 30 godina pokušava da se dogovori o principima bezbednosti u Evropi, ali je kao odgovor na to, bila suočena ili sa ciničnom obmanom i lažima, ili sa pokušajima pritiska i ucena, dok se Alijansa, u međuvremenu, uprkos protestima Moskve, stalno širi i približava ruskim granicama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter