Izvor: TANJUG
02.05.2022 u 17:35
0

ŠOLC POZVAO PUTINA DA OBUSTAVI INVAZIJU NA UKRAJINU: Poručio mu da prekine besmislena ubistva

Nemački kancelar Olaf Šolc apelovao je danas na ruskog predsednika Vladimira Putina da obustavi invaziju na Ukrajinu i prekine besmislena ubistva koja se dešavaju na terenu.

ZA INDIJU 10 MILIJARDI EVRA: Nemci ulažu u bilateralnu saradnju, Šolc potvrdio zajedničke projekte

Na današnjoj zajedničkoj konferenciji za novinare u Berlinu sa indijskim premijerom Narendrom Modijem, Šolc je rekao da je značajno da se bolja zajednička budućnost gradi bez međusobnih ratova vecć kroz slobodan zajednički ekonomski razvoj, preneo je CNN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nemački kancelar je pozvao Putina da povuče ruske trupe iz Ukrajine i naglasio da granice ne treba menjati upotrebom sile.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter