Izvor: Kurir.rs
23.08.2023 u 20:04
0

PUTINOVO KUMČE POTVRDILO: Srušio se avion Prigožina, u njemu bilo 10 osoba

Bivši kandidat za predsednika Rusije Ksenija Sobčak koju zovu i Putinovo kumče navela je da se avion „embraer“ koji pripada Jevgeniju Prigožinu srušio u regionu Tver.

– Ovo se dogodilo 15 kilometara od Hotilova. Prema našim informacijama, bila su tri člana posade i sedam putnika – navela je ona.

Jevgenij Prigožin je poginuo je nakon što se privatni avion srušio u ruskoj Tverskoj oblasti, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj.

– Pokrenuta je istraga o padu aviona Embraer, do koga je došlo večeras u Tverskoj oblasti. Prema spisku putnika, među stradalima je i Jevgenij Prigožin – navodi se u saopštenju, prenosi TAS.

Pored Prigožina, poginulo je još devet osoba. Avion tipa Embraer leteo je iz Moskve za Sankt Peterburg, a avionu se nalazilo sedam putnika i tri člana posade.

Na objavljenim video snimcima vidi se kako letelica naglo gubi visinu, počinje da pada i ruši se, nakon čega se na mestu pada pojavljuje gust dim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter