Izvor: Happy BSC
23.04.2022 u 09:40
0

STOTINE ČEČENA KRENULO PUT UKRAJINE Ramzan Kadirov objavio je loše vesti za Zelenskog (VIDEO)

Ramzan Kadirov lider Čečenske Republike objavio je na svom telegram nalogu video snimak na kome se vidi nova grupa boraca koja će krenuti u Ukrajinu.

On je uz video napisao objavu u kojoj stoji da će „stotine pravih patriota uskoro stići u zonu razmeštaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE



„Izveli smo još jedan odred dobrovoljaca za učešće u specijalnoj operaciji u Ukrajini. Uskoro će stotine pravih patriota iz cele zemlje stići u zonu razmeštaja i boriti se sa banderovcima i nacionalističkim zlim duhovima. Svaki od dobrovoljaca je prošao punu obuku na Ruskom univerzitetu specijalnih snaga u Gudermesu. Profesionalni instruktori su ih naučili osnovama borilačkih veština. Draga braćo – Decu su na slavno putovanje ispratili predsednik Parlamenta Čečenske Republike Magomed Daudov i ministar unutrašnjih poslova Čečenske Republike Ruslan Alhanov. Želimo sreću našim slavnim ratnicima i slavne pobede! AHMAT-MOĆ!“, napisao je Kadirov u svojoj objavi.

VREME JE DA RAZMISLE I SPASU SVOJE ŽIVOTE: Kadirov poručio nacistima u Azovstalu da izađu sa „belom zastavom“ u rukama (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter