Izvor: Happy BSC
03.05.2022 u 13:16
0

STRAH OD UKRAJINSKOG SCENARIJA Finci poslali tenkove na granicu sa Rusijom JEDNA VARNICA MOŽE ZAPALITI SVET! (VIDEO)

Finska je navodno odlučila da rasporedi svoje naoružanje duž granice sa Rusijom.

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak kako se finski tenkovi vozovima raspoređuju, a to sve nakon odluke vlasti da zemlja aplicira za članstvo u NATO paktu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U zemlji strahuju da bi korak koji su odlučili da naprave mogao da vodi ka ukrajinskom scenariju, te očekuju napad Rusije.

NUKLEARNO ZAKUVAVANJE Finska podnosi prijavu za članstvo u NATO, određen i datum odluke, Rusi prete da će zbog toga rasporediti hipersonične i nuklearne rakete u Kaljinigrad!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter