Izvor: novosti
01.12.2022 u 12:06
0

STRAH U ŠPANIJI: Otkrivene četiri bombe za dva dana, policija poručuje da će ih verovatno biti još (VIDEO)

Španske bezbednosne snage pronašle su dve eksplozivnu naprave, u pošiljkama za Ministarstvo odbrane i za vazduhoplovnu bazu u Torehon de Ardosu, kod Madrida.

Španski mediji navode da su četiri takve bombe otkrivene u protekla tri dana.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prvo je juče eksplodirala pismo-bomba upućeno ukrajinskoj ambasadi u Madridu, kada je lakše povređen Ukrajinac zaposlen u ambasadi, navode španski mediji.

Pismo-bomba stiglo je juče i kompaniji koja proizvodi oružje u Saragosi na severu Španije.



Španski „Mundo“ tvrdi da je bomba koja je poslata u vazduhoplovnu bazu bila adresirana na satelitski centar koji obezbeđuje informacije Ukrajini.

Kako je navelo špansko Ministarstvo unutrašnjih poslova, bezbednosni sistemi u vazduhoplovnoj bazi otkrili su sumnjiv koverat između tri i četiri sata ujutro.

Pošto je analiziran rendgenskim zracima, utvrđeno je da u pismu postoji određena vrsta mehanizma.

U Ministarstvo odbrane stigla je zapaljiva, neeksplodirajuća bomba, navodi španska policija. Nju je slučajno aktivirao jedan od radnika ministarstva, a zna se da je poslata iz Španije, a ne iz inostranstva.

Španska policija veruje da su ovi slučajevi povezani i strahuje da bi još bombi moglo da se pojavi.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter