Izvor: TANJUG
13.12.2023 u 08:03
0

ŠVERC I PREPRODAJA: Američko oružje poslato Ukrajini nalazi se širom sveta

Američko oružje poslato Ukrajini nalazi se širom sveta zbog korupcije ukrajinskih zvaničnika, tvrdi ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov. Antonov je naveo da se to oružje ne nalazi samo u istočnoj Evropi, već i u drugim regionima sveta, gde prodire, kako je rekao, „zahvaljujući korumpiranim ukrajinskim zvaničnicima“, saopštila je ruska ambasada u Vašingtonu.

NIŠTA OD LANSIRANJA: Spejs Iks odustao od lansiranja svemirske letelice američke vojske

Antonov je rekao da će nova isporuka američkog oružja Ukrajini, u vrednosti od 200 miliona dolara, samo produžiti sukob i izazvati patnju hiljada ljudi, preneo je TAŠ. Novi paket vojne pomoći Ukrajini u vrednosti od 200 miliona dolara najavio je američki predsednik Džozef Bajden na sastanku sa ukrajinskim kolegom Volodimirom Zelenskim u Vašingtonu.

Ruski ambasador tvrdi da se poseta Zelenskog Vašingtonu pokazala kao neuspešna, jer nije ubedio američke vlasti da je Ukrajina važnija od bezbednosti SAD. Antonov je ocenio da Zelenskom više ništa ne može da pomogne, ni dalje sankcije Zapada prema Rusiji, niti nove isporuke oružja Ukrajini. Zelenski je u utorak posetio američki Kongres i razgovarao sa Bajdenom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter