Izvor: BSC happy portal/Objektiv
12.08.2023 u 12:11
1

SVI SE PITAJU KO JE MISTERIOZNI MUŽ MARIJE ZAHAROVE? Sa markantnim Makarovim je u braku više od DVE DECENIJE – imaju i SINA

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije – Marija Zaharova, jedna je od najupečatljivijih ličnosti na političkoj sceni Rusije. Pojedini je od milja zovu Maša, a njene konferencije za medije su uvek zapažene.

„NEMA GURANJA POD TEPIH!“ Marija Zaharova ne da da iko prođe nekažnjeno zbog uništavanja Severnog toka

Zaharova je rođena 24. decembra 1975. godine u Moskvi.

Njen otac, Vladimir Zaharov, preselio je porodicu u Peking krajem 1981. godine da bi tamo radio u sovjetskoj ambasadi. On je veći deo svoje karijere posvetio Kini, najpre radeći u ambasadi, a zatim dospevši do mesta zamenika generalnog sekretara Šangajske organizacije za saradnju (ŠOS).

U jednom intervjuu, Zaharova je taj događaj, koji je došao na njen 6. rođendan, opisala kao “šok”.

– Bio je to prelazak iz snežno bele i praznične, prednovogodišnje Moskve u grad koji je bio siv, prašnjav i užasno hladan – tamo nema snega, samo vetar. Svi su nosili kapute od ovčije kože i kačkete sa crvenim zvezdama.

Zaharova profesionalno korača stopama svog oca, dok je temperament povukla na majku. Irina Zaharova je istoričarka umetnosti koja je radila u čuvenom moskovskom Puškinovom muzeju, a oni koji je dobro poznaju kažu da ima “apsolutno teatralnu, naglašenu egzaltaciju”.

Zaharova je jednom prilikom otkrila da su njeni roditelji očekivali dečaka i da ih je to što su dobili devojčicu prilično razočaralo.

– Moji roditelji su očekivali dečaka. Doktori su se zaklinjali da će ga dobiti. Kada su umesto toga završili sa devojčicom, mislim da me otac nije shvatio ozbiljno. Voleo me je, odgajao, ali su njegova očekivanja od mene bila niska. Mislim da je to ostavilo traga na meni – rekla je svojevremeno.

Zaharova u medijima rado priča o svojoj porodici i svom sinu, ali nikada o svom mužu, čoveku po imenu Andrej Makarov, za koga se udala 2005. godine u Njujorku, i o kojem se gotovo ništa ne zna.

Neki ruski mediji su u par navrata u šali pisali da on zapravo i ne postoji. Zaharova, u ovom slučaju, nije komentarisala njihove šale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVI SE PITAJU KO JE MISTERIOZNI MUŽ MARIJE ZAHAROVE? Sa markantnim Makarovim je u braku više od DVE DECENIJE – imaju i SINA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter