Izvor: BSC happy portal/Blic.rs
12.08.2023 u 12:21
0

KO BI REKAO DA JE KADIROV MAMAC ZA ŽENE? Ovu FATALNU lepoticu je upoznao na izboru za MISS, zarobila mu je SRCE na prvi pogled

Kadirov je drugu suprugu video je na takmičenju za Mis 2006. godine kad je imala svega 14 godina. Fatima Hazujeva osvojila je tada drugo mesto. Mediji navode da ona ima tri stana u Moskvi vredna ukupno pet miliona dolara.

KADIROV SE HITNO OGLASIO, OTKRIO PRAVO LICE UKRAJINACA: Ništa im nije sveto, „to što su uradili je MASAKR“

Želimo da se Čečenija više ne dovodi u vezu sa bradatim muškarcima koji drže mitraljeze. Sada će simbol naše zemlje biti lepa devojka. Pokazaćemo da nismo gori od ostalih država – istakao je jedan neimenovani zvaničnik.

Oko 20 takmičarki je plesalo, pevalo, recitovalo, izražavalo ljubav ka svojoj zemlji i zahvaljivalo porodici Kadirov – lideru Ramzanu i njegovom pokojnom ocu Ahmatu – za njihovo upravljanje. Nakon toga je priređen banket na kojem su bili Kadirov i njegovi telohranitelji. Kad je on čuo da je jedna od devojaka koja nije ušla u finale u suzama, naredio je da joj se pokloni zlatni “Čopard” sat ukrašen dijamantima.

Pobednica takmičenja je na kraju dobila poziciju u čečenskoj vladi i titulu “vodećeg modela” modne kuće “Firdous” koja pripada porodici Kadirov. Ali, 14-godišnja takmičarka Fatima Hazujeva dobila je još veću nagradu – postala je druga žena lidera zemlje.

Iako je poligamija tehnički zabranjena u Rusiji, nije neuobičajena u ovoj većinski muslimanskoj južnoj ruskoj republici. Prema islamskom zakonu muškarac može da ima četiri supruge ako može da ih jednako tretira i izdržava, uključujući obezbeđivanje odvojenog mesta za život.

– Ja sam za to da čovek ima nekoliko žena ako ih treba i ako može da ih izdržava, kako bi se rešio demografski problem u Rusiji – istakao je.

Takođe je opravdao poligamiju u odnosu na strogu čečensku tradiciju.

– Ako mlada devojka ili razvedena žena izlazi sa muškarcem, njen brat će ubiti i nju i tog muškarca. Bolje je da žena bude druga ili treća supruga nego da bude ubijena – naveo je.

Čak je i zvanična žena Kadirova, Medni, jednom rekla da joj ne bi smetalo da se njen muž ponovo oženi. Objasnila je da je takav muslimanski zakon. Ipak, Kadirov nikad nije javno odavao znakove da ima druge žene. Na zvaničnim dešavanjima prati ga samo Medni, sa kojom ima 12 bioloških i dvoje usvojene dece.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter